ΠΑΣΧΑ 2018 ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ-ΒΟΛΟΣ PDF Εκτύπωση E-mail

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΖΕΡΒΑΣ ΤΟΥΡΣ

ΝΙΟΒΗΣ 2 & ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ- ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΤΗΛ  210-5744890 ΦΑΞ210-5782045

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.zervas-tours.gr

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗΣ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ

ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ- ΛΙΤΟΧΩΡΟ-ΒΟΛΟΣ

 

1Η ΜΕΡΑ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06/04/18 ΑΘΗΝΑ-ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ:

Αναχώρηση  από το γραφείο στις 08:00 π.μ. με προορισμό τον Πλαταμώνα. Μετά από ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση καφέ και φαγητό, θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο για  τακτοποίηση. Περιφορά επιταφίου σε Λεπτοκαριά ή Πλαταμώνα, ή Ι.Μ.Αγίου Διονυσίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση. 

 

2Η ΜΕΡΑ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 07/04/18 ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ-ΒΟΛΟΣ:

Αναχώρηση  μετά το πρωινό με προορισμό  τον Βόλο. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Μεσημεριανό  φαγητό στα τσιπουράδικα του Bόλου.  Έπειτα θα αναχωρήσουμε για τον Πλαταμώνα, στο ξενοδοχείο μας.Ανάσταση σε κοντινή εκκλησία: Λεπτοκαριά, Πλαταμώνα, Σκοτίνα, Ν.Παντελεημονας , Μονή Αγίου Διονυσίου Λιτόχωρο. Δείπνο και διανυκτέρευση. 

 

3Η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 08/04/18 :

Μετά  το πρωινό θα απολαύσουμε το παραδοσιακό ψήσιμο των αρνιών στο ξενοδοχείο μας, το πλούσιο μπουφέ με πολλά μεζεδάκια και ούζο, η ορχήστρα και τα χορευτικά συγκροτήματα θα μας διασκεδάσουν μέχρι αργά. Προαιρετική βόλτα το απόγευμα στον Παλιό Πλαταμώνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4Η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 09/04/18 ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ-ΑΘΗΝΑ:

Αναχώρηση  μετά  το  πρωινό από  το ξενοδοχείο μας. Επιστρέφοντας στην  Αθήνα θα καταλήξουμε   στον Γοργοπόταμο. Ιστορικό  χωριό στο νόμο Φθιώτιδος μόλις 10 χιλ. νοτιοδυτικά από την πόλη της Λαμίας. Παραμονή για μεσημεριανό  φαγητό, περπάτημα στην Ιστορική Γέφυρα. Επιστροφή στο Περιστέρι  με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση. 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 190 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 250 ΕΥΡΩ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Πούλμαν πολυτελές και  κλιματιζόμενο  για τις αναφερόμενες στο πρόγραμμα μετακινήσεις- περιηγήσεις.
  • 3/διανυκτερεύσεις σε Ξενοδοχείο στον Πλαταμώνα (SanPanteleimon4*)
  • 3/ πρωινά σε μπουφέ
  • 2/ γεύματα σε μπουφέ     
  • Εορταστικό γεύμα (Κυριακή του Πάσχα)                                               
  • Αρχηγός του γραφείου 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Οι είσοδοι σε μουσεία, Αρχαιολογικούς χορούς.  Αχθοφορικά, αναψυκτικά, ποτά και ότι δεν αναφέρεται ρητά στο περιλαμβάνονται.

 

Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με της ανάγκες της εκδρομής για την καλύτερη εκτέλεση του χωρίς να αφαιρεθεί τίποτα από τα προαναφερόμενα.